Duurzaam Bouwen met Techpanelen


Prijsbewust wonen begint met een huis van techpanelen

Tech-bouw is de nieuwe manier van bouwen. Supersnel, kostenvriendelijk, duurzaam en energiezuinig. Een huis kan binnen 5 dagen worden opgeleverd, mits de fundering is aangelegd.

Het tech-bouwsysteem bestaat uit geïsoleerde constructiepanelen van verschillende diktes voor wanden en daken die via een uniek verbindingssysteem aan elkaar worden gekoppeld. Onze Techpanelen hebben isolatiewaardes van Rc 4 tot en met Rc 10. Onze techpanelen zijn geschikt voor gebouwen tot vier verdiepingen. De isolatiewaarden van onze techpanelen zijn optimaal. Het hout is afkomstig van speciale plantages en heeft een PEFC-certificering.

Nieuwe voordelen van TECHpanelen

TECHpanelen hebben heel wat nieuwe voordelen voor je: verbeterde isolatiewaarden door het hanteren van verschillende diktes, sterker dan voorheen door nog betere materiaaldichtheid van het polyurethaan, resulterend in een nog lagere Lambda-waarde, lichter van gewicht, meerdere standaard lengtematen, standaard houtmaat in de eindbalk, en nog veel meer. En over de gehele linie betere prestaties, zodat alles soepeler verloopt, van idee tot ontwerp, en van maatwerk, opslag en vervoer tot het monteren op lokatie.

 

techpaneel-closeup.jpg

Wat zijn TECHpanelen

TECHpanelen zijn precies dat wat wij duurzaam bouwen noemen. Het TECHpaneel bestaat uit intern en extern OSB board met daartussen geinjecteerd onbuigzaam polyurethaan schuim (PUR). Door onze flexibiliteit in diktes van 100mm tot 250mm en lengtes tot maar liefst 6 meter, vormen TECHpanelen van DRZM oersolide, constructieve bouwelementen met fantastische ontwerp-, bouw- en wooneigenschappen voor vrijwel ieder project.

Wilt u meer informatie over deze duurzame manier van bouwen vraag dan hier de documentatie aan.

techpanelen-7-diktes.jpg