Huizenaanpak


Huizenaanpak

Huizenaanpak

Stichting Huizenaanpak zit sinds oktober 2019 gevestigd in Het Groene Huis. U kunt op de site van de Huizenaanpak een afspraak maken voor een informatiegesprek in Het Groene Huis.

De Huizenaanpak is een samenwerking van vakmensen en specialisten in de regio IJmond & Zuid-Kennemerland met een hart voor duurzaamheid. Samen helpen we particuliere woningeigenaren om hun geld en hun woning op de lange termijn te laten renderen. Hoe? We helpen hen om hun huis echt energiezuinig aan te pakken! Voor het plan, uitvoering en eventuele hulp bij financiering kunnen woningeigenaren bij ons terecht. Zo leveren we maatwerk en resultaat, met een energiezuinige woning die kosten bespaart en een hoger rendement oplevert.

Een eigen huis levert geld op als er echt werk gemaakt wordt van duurzaamheid. Niet een paar losse maatregelen, maar serieus aan de slag met combinaties zoals isolatie, zonnepanelen, een warmtepomp en helemaal van het aardgas af. Dat levert woningeigenaren meer op dan bij de bank en ze besparen ook nog eens op je maandelijkse energierekening. Ingewikkeld? Best wel, maar de Huizenaanpak helpt daarbij.