Zonnepanelen


Zonnepanelen zijn populairder dan ooit tevoren. Dit komt met name door de hoge energieprijzen. Tijdens een zonnige dag wek je je eigen benodigde stroom op. En ook als het bewolkt lijkt te zijn kan er nog steeds redelijk veel energie worden opgewekt.

Waarom zonnepanelen bij Het Groene Huis in Haarlem?

Wij vinden het belangrijk om duurzaam te leven. En daar hoort natuurlijk het nuttigen van zo weinig mogelijk grijze energie bij. Met zonnepanelen doe je niet alleen de aarde maar ook je portemonnee een groot plezier. Binnen een aantal jaren verdien je de investering in de zonnepanelen terug en op termijn geniet je dan ook van gratis stroom. Hierdoor wordt je minder afhankelijk van energie prijsstijgingen. Daarom zijn wij voor het plaatsen van zonnepanelen.

zonnepanelen bij het groene huis in Haarlem

Een groener huis met vloerisolatie en zonnepanelen

Er zijn veel aanbieders van zonnepanelen. Niet iedereen biedt dezelfde kwaliteit. Wij hebben hele goede ervaringen met een lokale zonnepanelen leverancier én plaatser. Zij gaan, net als wij met vloerisolatie, voor een persoonlijke aanpak. Ze komen eerst bij u thuis om de situatie te beoordelen. Daarna volgt een offerte en wordt gezamenlijk een datum gepland voor plaatsing.

Kom naar onze showroom op de woensdagmiddag en wij informeren u graag verder.

Ook kunt u het aanvraagformulier invullen. Vergeet dan niet aan te vinken dat u een offerte voor zonnepanelen wilt.